| Karian - Prot/Retry Paladin | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
karian Centaur
Брой мнения : 3 Join date : 25.08.2012
| Заглавие: Karian - Prot/Retry Paladin 25th Август 2012, 12:28 | |
| 1.Име: Тодор 2.Възраст: 20 3.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина): Пазарджик 4.Кажете ни няколко думи за себе си: Ами какво да кажа студен съм и само вечер мога да играя 5.Име на героя, с който кандидатствате: Karian 6.Клас на героя, с който кандидатствате: Protection 6119 GS / Retribution 6098 PvE GS Paladin 7.Професии на героя, с който кандидатствате: JC & Eng 8.Снимка на героя, с който кандидатствате: 9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате: http://prikachi.com/images/564/5184564q.jpg http://prikachi.com/images/581/5184581T.jpg http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Karian10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.) Относно Protection Paladin ми харесва че има много полезни бъфове много добър танк е за АоЕ особено е уникален.За Retribution прави много добър дпс може да е леко бъгнат но в ДФ се свиква дпс-а като цяло е много добър аурите са също много полезни мултифункционален герой. 11.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия: Warlock Hellscreams 6100 PvE някаде 12.Досегашен опит в Dragonfire: От ЛК до сега играя ходил съм на всеки 1 райд само LK HC не съм го бил все още. 13.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане: EVEC махнах се от нея защотото Теек е идиот с извинение не ме взима на райд редовно и спряха да играят повечето хора. 14.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те: Solarian Quixotica 15.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив? Ами Broptherhood беше много добра гилдия и тази се очертава да е също толкова добра та защо не и повече,а пък аз си търся свестна гилдия със свестни хора и приятни райдове. 16.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена? Ако бъда одобрен очаквам редовни райдове и да бъда полезен на гилдията с каквото мога.
Последната промяна е направена от karian на 25th Август 2012, 19:43; мнението е било променяно общо 5 пъти | |
|
| |
Zuma Archangel
Брой мнения : 194 Join date : 21.08.2012 Age : 29
| Заглавие: Re: Karian - Prot/Retry Paladin 25th Август 2012, 17:16 | |
| Искам да видя скриин не героя, вече е оправено и можете да поствате линкове. Бих искал да разбера и приоритетите ти когато си танк. | |
|
| |
Rеign Titan
Брой мнения : 39 Join date : 21.08.2012
| Заглавие: Re: Karian - Prot/Retry Paladin 25th Август 2012, 17:43 | |
| Ок всичко добре ,има само една подробност ,че въпреки една или друга причина може да нямаме нужда от теб на райд,тоест не на всеки райд ще бъдеш взиман. Това проблем ли е за кандидата ? | |
|
| |
Rockwilder Imp
Брой мнения : 7 Join date : 22.08.2012
| Заглавие: Re: Karian - Prot/Retry Paladin 25th Август 2012, 18:18 | |
| Искам да видя снимка на статсове и ще дам коментара си. | |
|
| |
karian Centaur
| Заглавие: Re: Karian - Prot/Retry Paladin 25th Август 2012, 19:57 | |
| Нямам никакви претенции относно танковете, не ми пречи да съм ОТ или МТ. Относно това, че може и да не съм на всеки райд не ми е проблем. | |
|
| |
Zuma Archangel
| Заглавие: Re: Karian - Prot/Retry Paladin 25th Август 2012, 20:18 | |
| Явно съм се изразил грешно, извинявай. Под приоритети разбирам ротация / последователност на магиите с които биеш. В неделя свободен ли си за 1 тестов рейд от 21:30? Малко са падините които играят в DF и на тестовия рейд искам да видя ти на какво ниво си, до тогава нека видим мненията и на други играчи.
Последната промяна е направена от Zuma на 25th Август 2012, 20:19; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Rеign Titan
| Заглавие: Re: Karian - Prot/Retry Paladin 25th Август 2012, 20:18 | |
| | |
|
| |
Roxolana Titan
Брой мнения : 95 Join date : 22.08.2012
| Заглавие: Re: Karian - Prot/Retry Paladin 25th Август 2012, 21:37 | |
| На четвърти въпрос само да доуточним - студен човек си или просто считаш, че нас дълбоко ни вълнува фактът, че си студенТ?
И аз съм за тестов рейд. Ако се представи прилично може да го вземем. | |
|
| |
Beattriss Behemoth
Брой мнения : 50 Join date : 21.08.2012 Age : 31 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Karian - Prot/Retry Paladin 25th Август 2012, 21:58 | |
| Хайде няма да се цепя от колектива - ТЕСТОВ РААЙД ! Причина за което : Нямаш биндове на някои не чак колкова маловажни магии, а пък... добрата игра изисква бързи реакции включващи използването дори на тези магийки,so....... трябва да те видим в действие. | |
|
| |
Rеign Titan
| |
| |
karian Centaur
| Заглавие: Re: Karian - Prot/Retry Paladin 26th Август 2012, 10:42 | |
| За Неледя не съм свободен трябва да пътувам до София, че съм на изпит утре. От понеделник натам може да направим един тестов райд, а за ротацията започвам бос с авенгърс шийлд, защото ми прави най много демидж т.е. агро и си пазя таунта в случей, че някои все пак ми го вземе. През останалото време поддържам консекрация, удрям джуджмент, шийлд ъф райтъснес и хамъри и холи рат, ако всичко др. ми е на цд.. Гледам да имам постоянно на мен сакред, холи шийлд и дивайн плеа. | |
|
| |
Zuma Archangel
| Заглавие: Re: Karian - Prot/Retry Paladin 26th Август 2012, 17:44 | |
| Всичко добре, само една забележка имам и тя е, че боса ВИНАГИ се отваря с Avenging Wrath и Hammer of the Righteous. | |
|
| |
Quicksy Imp
Брой мнения : 64 Join date : 26.08.2012 Age : 28
| Заглавие: Re: Karian - Prot/Retry Paladin 27th Август 2012, 17:11 | |
| Познавам го от ЕВЕЦ..За тест. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Karian - Prot/Retry Paladin | |
| |
|