1.Име:
- Казвам се Адриан.
2.Възраст:
- На 21 години съм.
3.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина):
- От град София.
4.Кажете ни няколко думи за себе си:
- Не съм проблемен играч, лесно се сработвам и изпълнявам изискванията отправени към мен. Искам да кажа (понеже нямаше такъв въпрос), че компютъра, от който играя е слабичък и на някои босове имам low fps.
5.Име на героя, с който кандидатствате:
- Exodarion.
6.Клас на героя, с който кандидатствате:
- Paladin.
7.Професии на героя, с който кандидатствате:
- Engineering & Mining - Max skill.
8.Снимка на героя, с който кандидатствате:
-
http://prikachi.com/images/704/5285704z.jpg9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате:
-
http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Exodarion10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.)
- Играя със стандартни за паладин таланти, като се има впредвид, че съм hit (знам, че митрябват 265 hit, но с този hit, с който съм в момента не miss-вам) и expertise cap-нат се съсредоточавам основно над strength стата.
11.Каква е ролята на класа ви в рейд?
- Да правя максимален dps като същевременно следя битката и не на последно място да раздавам посочения ми от лидера бъф.
12.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия:
- Undead Warlock - Gangster почти изцяло 277 item level гиър (без feet), настояща гилдия - <Unforgivable>.
13.Избройте адоните които използвате:
- DBM, Recount, GearScore, DoomCooldownPulse, Cooldowns, Castbars, Spellalerter.
14.Досегашен опит в Dragonfire:
- Запознат съм с почти всички босове с изключение на Лич Кинг 10 и 25 Хероик, въпреки че съм правил опити и не съм така да се каже "бос".
15.Колко пъти седмично можете да влизате за Guild Raids?
- Мисля, че ще мога да посещавам всеки гилд райд, на който съм допуснат. От първи октомври ми започва семестъра, за съжаление още не знам как ще ми е подредена програмата, най-вероятно пак ще мога да райдвам, но ще ме извинявате ако трябва да избирам между WoW и университета ще избера университета
16.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане:
- Предишният ми гилд е <The Dark Templars> гилда се премести в Molten.
17.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те:
- Мисля, че имам 1-2.
18.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив?
- Мотивира ме това, че сте нов гилд прочул се с добри изяви.
19.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена?
- Аз съм на принципа "Каквото посееш това ще ожънеш", не може да даваш всичко от себе си и да не получиш нищо както и обратното. Вярвам, че няма да имате проблеми с мен и ще се сработим отлично.