Malediction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Malediction

Horde Guild

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Basher - Retry Paladin

Go down 
+3
Rockwilder
Rеign
Basher
7 posters
АвторСъобщение
Basher
Centaur
Basher

Брой мнения : 30

Basher - Retry Paladin Empty
ПисанеЗаглавие: Basher - Retry Paladin   Basher - Retry Paladin Empty24th Август 2012, 19:19

1.Име: Цанко

2.Възраст: 19

3.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина): Шумен

4.Кажете ни няколко думи за себе си: Нормалено момче което цука WOW за развлечение, супер спокоен общителен нямам проблеми в работата в екип.

5.Име на героя, с който кандидатствате: Basher

6.Клас на героя, с който кандидатствате: Retry

7.Професии на героя, с който кандидатствате:Jewelcrafting - Mining

8.Снимка на героя, с който кандидатствате:

9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате:

10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.) Взел съм решение да играя Retry главно защото правя доста дпс, знам много добре да играя на retry. подходящ съм за пример 1ви БОС на ICC когато сме в хит боха и се налага да бием коловете с Divine Storm, Consecration доста бързо ги свалям, също така помагам на хеала с Divine Storm хеалвам, когато сме в трудна ситуация мога да хеална и някои от раида с инстат flash of light, или да му пусна Hand of Protection да ги предпазя да не умре, с това главно да помагам иначе правя доста дпс като Retry трябва да сменя 1 итем и ще правя повече което ще е в полза на раида.

11.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия:
Lightningg POP Holy - 6200 / Shadow 6000 Enchanting - Tailoring Unforgivable
Skullbasher Deadth Knight DPS 5.8 / Tank 5.9 Insciption - Tailoring
Welindis Mage - Arc 5.7 Alchemy - Herbalism
Coruptedsoul Warrior - DPS 5.5/ Tank 4.8 Blacksmithing - Enginiring
Destructorr Druid - Balance 5k / Resto 5100 Herbalism - Skining
Също така Basher имам Protection 5.8 / Holy 5.9
Последните 3 героя имат изклучение по 1 -2 PVP итема иначе всичко PVE

12.Досегашен опит в Dragonfire: Абсолутно всички работещи инстанции, имам изклучение само за Lich Kinga спрях да играя точно като го пуснаха и нямам много опит на него BOSS, иначе всички други знам какво се прави.

13.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане: Alleria, Гилдията се разпадна по неузнавими причини.

14.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те: Reign

15.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив? Видях от приятеля ми Reign, че е в тази гилдия попитах го каза ми , че е нова и свежа и рещих да пробвам.

16.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена? Ем да раидвам с приятни хора да си прекарваме чудесно да лафя с причтни хора.

Последната промяна е направена от Canko на 24th Август 2012, 19:32; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Rеign
Titan

Брой мнения : 39

ПисанеЗаглавие: Re: Basher - Retry Paladin   Basher - Retry Paladin Empty24th Август 2012, 19:25

Mx Да..
Rockwilder
Imp
Rockwilder

Брой мнения : 7

ПисанеЗаглавие: Re: Basher - Retry Paladin   Basher - Retry Paladin Empty24th Август 2012, 21:57

Има какво още да се иска от към екипировка , иначе много хубава кандидатура за сега съм ПАС .
Sadneess
Centaur
Sadneess

Брой мнения : 4

ПисанеЗаглавие: Re: Basher - Retry Paladin   Basher - Retry Paladin Empty25th Август 2012, 01:03

Да от мен.
Roxolana
Titan
Roxolana

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Basher - Retry Paladin   Basher - Retry Paladin Empty25th Август 2012, 22:07

Всичко чудесно, но не мога да си представя как гилдията ти се е разпаднала и ти като активен неин член не си разбрал каква е причината...

Въпреки че на един BWL рейд ми полази по нервите, момчето изглежда симпатяга. Без да му видя героя обаче засега давам Пас.
Beattriss
Behemoth
Beattriss

Брой мнения : 50
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Basher - Retry Paladin   Basher - Retry Paladin Empty25th Август 2012, 22:20

1. АААДСКИ неграмотно написана кандидатура.
2. Гиглда алирия се разпадна още преди години.......
3. .... абе хайде стига толкова, защото ако не се лъжа, това момче го познавам ингейм,още от алерия.
ХМ.... да, печен е,симпатяга а у, но... това не стига. Не искам да бъда пристрастна на базата на впечатленията си от преди години, когато самата аз бях тепърва прохождащ играч и едва ли преценката ми е била обективна. Наистина много се колебая между ПАС и НЕ... но нека да е ПАС за сега, тъй като искам да му дам някакъв шанс (да... ето ги и пристастията Neutral ).
Zuma
Archangel

Брой мнения : 194

ПисанеЗаглавие: Re: Basher - Retry Paladin   Basher - Retry Paladin Empty26th Август 2012, 06:26

Днес ( неделя ) 21:30, тестов рейд за Icecrown Citadel 25 heroic, ако се справиш си с нас.
https://malediction.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Basher - Retry Paladin   Basher - Retry Paladin Empty

Basher - Retry Paladin
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Karian - Prot/Retry Paladin