1.Име: Кольо
2.Възраст: 20
3.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина): Плевен
4.Кажете ни няколко думи за себе си: Разбран, с чувство за хумор и желание за игра. Несъм конфликтна личност и знам значението на думата - Team play
5.Име на героя, с който кандидатствате: Psiharcheto
6.Клас на героя, с който кандидатствате: Death Knight
7.Професии на героя, с който кандидатствате: Jewelcrafting / Engineering
8.Снимка на героя, с който кандидатствате:
http://prikachi.com/images/310/5377310x.jpg9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате:
http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Psiharcheto10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.) Талантите ми неса по различни от останалите герои. Решенията кои талант да избера са по мои наблюдения имаики предвид кое работи и кое не
11.Каква е ролята на класа ви в рейд? Да подържам Horn of Winter и да направя възможно най-много дпс.
12.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия: Нямам алтернативни герои / Rise Above Hate
13.Избройте адоните които използвате: DBM, Skada, Geather, MSBT
14.Досегашен опит в Dragonfire ( до къде стига опита ви в инстациите, които предоставя сървъра ни до момента ): Играя от 3 год. в DF / бутал съм всеки един босс който позволява сървъра
15.Колко пъти седмично можете да влизате за Guild Raids? Мога да посещавам всеки раид
16.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане: Alleria, Wargasm, Ghost Team, Method, Good Guild (вмомента несе сещам за пречините ) настоящия ми гилд е Rise Above Hate, a прочината е , че се преместихме да играем Ката в Молтен а аз имам желание за игра и в Dragonfire
17.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те: Може и да имам но несе сещам вмомента
18.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив? Чувал съм хубави неща за вас от различни стрни.
19.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена? Очаквам да намеря приятна компания от хора със желание за игра и без конфликти