1.Име:
Петър
2.Възраст:
17
3.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина):
Смолян
4.Кажете ни няколко думи за себе си:
Занимавам се с математика, музика, фитнес, обичам да разпускам с WoW (обожавам PvP-то)
5.Име на героя, с който кандидатствате:
Ares
6.Клас на героя, с който кандидатствате:
Unholy Death Knight
7.Професии на героя, с който кандидатствате:
Engineering - 450 , Mining - 450
8.Снимка на героя, с който кандидатствате:
Има дребни неща, които да се оправят, но не са фатални
9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате:
http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Ares10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.)
Специализацията ми е UNH/Blood, наблегнал съм на critical и damage. Не е често ползвана конфигурация, но самият аз смятам, че е добра. Предпочетох Blood пред Frost заради допълнителния Critical (disease-овете ми се нуждаят), също така получавам скромна сума attack power (за Gargoyle-а ми) и weapon damage (Necrosis and Blood-Caked Blade), а и Frost ми е толкова скучен... Определено допринасям с добър CC и damage over time.
11.Каква е ролята на класа ви в рейд?
DPS - нанасям максимална щета за минимално време според encountera
12.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия:
Нямам други 80 level герои.
13.Избройте адоните които използвате:
Не ползвам адони (ползвам DBM много рядко, както и Recount).
14.Досегашен опит в Dragonfire ( до къде стига опита ви в инстациите, които предоставя сървъра ни до момента ):
Свалял съм Lich King-а на 25n, (за жалост не и на 10). На 25 heroic не съм убивал Sindragosa и The Lich King в Dragonfire. Всички останали работещи инстанции (с изключение на Ulduar).
15.Колко пъти седмично можете да влизате за Guild Raids?
2-3-4 пъти, зависи от седмицата и периода
16.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане:
Не съм имал предишни гилдии.
17.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те:
Мисля, че не.
18.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив?
Името и членовете (както и това как са облечени, маунтове и дори PvP gear) ми направиха огромно впечатление. Без да знам почти нищо предположих, че гилдията е на ниво и определено моята мотивация е да се докажа като също добър играч. Най-главната мотивация и награда за мен е SHADOWMOURNE. Умирам си за това оръжие и точно за това искам да спечеля доверието Ви и позволението ви да го събера.
19.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена?
"Супер!" Ами очаквам да ме тествате, да видите как се представям и дали съм сериозен. Не очаквам да получа някакви предмети, чисто и просто прогрес
Стискам си палци и очаквам вашите коментари