Malediction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Malediction

Horde Guild

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Melanholiq-unholy/blood dk

Go down 
+8
Mistakes
Basher
MyXaTa
Froozy
Beattriss
Roxolana
Iffy
Ataegina
12 posters
АвторСъобщение
Ataegina

Брой мнения : 7

Melanholiq-unholy/blood dk Empty
ПисанеЗаглавие: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 09:45

1.Име:
Ралица
2.Възраст:
18
3.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина):
Бургас
4.Кажете ни няколко думи за себе си:
Държа се с хората както те се държат с мен,ако сте точни хора,които могат и да се забавляват бихме си допаднали ^^
5.Име на героя, с който кандидатствате:
Melanholiq
6.Клас на героя, с който кандидатствате:
DK blood(на това дк още ми е слаб танк гиъра) /unholy
7.Професии на героя, с който кандидатствате:
JC/Enchanting
8.Снимка на героя, с който кандидатствате:
http://prikachi.com/images.php?images/913/5259913z.jpg
9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате:
http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Melanholiq (0/17/54 са ми дпс талантите,другото ънхоли ми е за пвп..)
10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.)
Чета какво ми трябва в талантите и го вдигам -.- Главно като танк съм играла с дефнайт,разчитам на стамина и много селфхийлинг..Отскоро играя ънхоли за дпс,гледах талантите на един алиански дефнайт-uzunov..приемам критики относно ротация,таланти за дпс :} Между другото- не играя с биндове нито пве,нито пвп,надявам се да не е пречка.Така играя от самото начало и съм свикнала :}
11.Каква е ролята на класа ви в рейд?
DPS/Tank
12.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия:
Ataegiina -holy pop около 6,100 гиърскор, Ataegina-blood dk 6,2 гиърскор.. в някакви измислени мои гилдии са.Държа си ги там заради банката Very Happy
13.Избройте адоните които използвате:
DBM
14.Досегашен опит в Dragonfire:
играя от началото на Wotlk с dk,имам опит с всички работещи инстанции..Нямам убити единствено лич кинг на хероиците.
15.Колко пъти седмично можете да влизате за Guild Raids?
Всяка вечер. Ако отсъствам някъде ще уведомявам лидера ^^
16.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане:
Wargasm,но гилдията малко се разпадна..
17.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те:
Ами имам..warxlord,iffy,froozy,beattris и сигурно и други,но не съм запозната с всичките ви членове.
18.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив?
Beattris ми беше казала за вашия гилд скоро.. и реших да видя дали ще се получат нещата.
19.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена?
Готини рейдове,запознанства с нови хора,малко повече разнообразие в WoW ^^

Последната промяна е направена от Ataegina на 12th Септември 2012, 10:21; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Iffy
Centaur
Iffy

Брой мнения : 17

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 10:16

Точна и ясна кандидатура, никакви забележки освен талантите с които си сега.Добър гиър и свестен играч нишо повече не ни трябва от това в гилда !От мен имаш едно ГОЛЯМО ДА понеже съм рейдвал много време с теб и си се доказала що за играч си Smile ! Ще си от голяма полза за Маледикшън
Roxolana
Titan
Roxolana

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 10:21

Имам само положителни наблюдения върху девойката. Напоследък ми се чини, че набляга доста и на PvP-то, в което също демонстрира адекватност. UI-то е напълно простреляно, но предполагаемо всеки си играе както му е удобно. Да.
Beattriss
Behemoth
Beattriss

Брой мнения : 50
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 11:17

Имам много хубави впечатления от нея и като играч и като човек. Да cheers
Froozy
Phoenix
Froozy

Брой мнения : 88
Местожителство : Varna !

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 11:59

ОО Ралица :Д Че ши кажа "ДА" тфа е прекалено ясно , ама ма притесняя друго :Д Тфа блууд Пве колко дпс праиш :Д По добре ресни фрост ако ти се дпсва , иначе аз си те предпочитам танк, но кфот и да си "ДА" :Д
MyXaTa
Centaur
MyXaTa

Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 12:25

Сериозно е момичето. От мен има YeP! geek
Basher
Centaur
Basher

Брой мнения : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 16:18

Ммм хубава кандидатура, добър геар, също и опит в ICC. Като гледам и коментрарите на другите значи момичето може да цука и то мнозинство го казва. Казвам ДА!
П.С добре е да има и друго момиче в гилда че на Елито и става тупо с толкова момчета Very Happy
Mistakes

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 16:40

Ataegina написа:
гилдията малко се разпадна..
Това много ме изкефи Very Happy Иначе, се доверявам на останалите и казвам ДА Smile Успех !
Unhumann
Phoenix
Unhumann

Брой мнения : 34

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 16:49

Хмммм с кой по точно спец кандидатстваш в гуилда ако е blood защо избра да го играеш със стр + крит ? ако е unholy защо избра да го играеш със стр + крит ?
Ако може по точно да кажеш от кога играеш пве и как за толкова време не успя да се сдобиеш със shadow edge а стоиш със вратфул уепон .... + гривна .,
Хит рейтинга също ми се вижда малко.
Ataegina

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 17:38

Froozy,блъд за танк ще го играя. Но гиъра ми е още слаб на този герой.Ще си дпс-вам на ънхоли,а ако ви трябва блъд танк ще рескам таланти и така.Поне си ме знаеш като танк. :Д

Emona,Така,както казах блъд ако ви трябва танк на стамина ще си го играя.Не за дпс.Не и в дф..Ами не съм се сдобила със шадоусейдж,защото това не ми е главното дк.Не съм играла много ПВЕ с това,а с другото,което е с доста по-добър гиър съм банната.Играя пве от година и половина,може би и две..Както казах,имам опит с ВСИЧКИ работещи инстанции xD Схващам бързо,така,че няма значение от колко играя.Избрала съм тези джемове,защото съм сметнала,че са най-добрите.Ако не ми стига хит-а,бих заменила няколко камъка с хит.При 1ва възможност не бих отказала нито уепън,нито гривна,trust me:D

Btw,мисля да пробвам и с тези таланти http://wow-forsaken.5forum.info/t863-wotlk-unholy-dk-pve-dps
Unhumann
Phoenix
Unhumann

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 18:32

Аз лично доста взех да се обърквам с твоята кандидатура та blood та unholy та та та та....
Та най ми стана ясно че нито unholy нито blood имаш свястен гиар.
Не от мен

Quicksy
Imp
Quicksy

Брой мнения : 64

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 18:36

Да за Рали аз съм warxlord
Ataegina

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 18:44

Emonaa написа:
Аз лично доста взех да се обърквам с твоята кандидатура та blood та unholy та та та та....
Не от мен

Кажи ми забележките си относно гиъра ми за дпс? :} освен този толкова трудно сменяем уепън и брейсърите,за които ще събера фростки ако не ми дропнат?Съжалявам,че се объркваш така лесно.Влизам като ънхоли дпс,но ако ви трябва танк ще рескам блъд,улесних ли те?
Froozy
Phoenix
Froozy

Брой мнения : 88
Местожителство : Varna !

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 18:56

Warxlord написа:
Да за Рали аз съм warxlord

Абе да ? да не лъжеш... :Д то щот не си пише Дени :Д
Unhumann
Phoenix
Unhumann

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 19:36

Ataegina написа:
Emonaa написа:
Не от мен

Кажи ми забележките си относно гиъра ми за дпс? :} освен този толкова трудно сменяем уепън и брейсърите,за които ще събера фростки ако не ми дропнат?Съжалявам,че се объркваш така лесно.Влизам като ънхоли дпс,но ако ви трябва танк ще рескам блъд,улесних ли те?

Забележките са следните нито геара (t10) нито сокетите са ти за unholy дк

Unholy дк се играе със геар от toc25hc 4/5 "Koltira" взима се с едни регалийки които падат от последния бос,но явно с дългия ти опит във всички работищи инстанции си пропуснала И това

Ataegina

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty12th Септември 2012, 19:53

Emonaa написа:
Ataegina написа:
Emonaa написа:
Не от мен

Забележките са следните нито геара (t10) нито сокетите са ти за unholy дк

Unholy дк се играе със геар от toc25hc 4/5 "Koltira" взима се с едни регалийки които падат от последния бос,но явно с дългия ти опит във всички работищи инстанции си пропуснала И това

Мисля,че трябва да ти се обяснява като на някой..как да кажа.."специален"? Казах,че имам много пве опит.Казах също и че имам друго дк,с което съм банната.Както и че с това не съм играла толкова много ПВЕ. От което можеш да си извадиш следното заключение-имам пве опит с деф найт,но не толкова добър гиър с точно този герой.Не съм била в добра гилдия с този герой,за да събера регалиите от ток..Грешката е поправима.Мерси все пак за критиките и сарказмът Very Happy

Basher
Centaur
Basher

Брой мнения : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty13th Септември 2012, 05:28

Значи тези таланти са можеби за левелинг или нз точно закакво http://wow-forsaken.5forum.info/t863-wotlk-unholy-dk-pve-dps
При тези таланти от фрос губиш 15% дмг от исе тоуч , 10% фрост шадоу дмг губиш, 4% стр и 20% хасте на прок
А при тези талантите закакво ти е Batchery ние бием 1 бос не няколко, сиг ще кажеш ами траша като килл ем не просто не ти трябва Blade Armor този талант е само за лвлинг като играеш с форст презентс поврремен на лвлинг да имаш повече АП да дуниш повече мобове за бос енкаунтър няма как да си на фрост презентс и от тея таланти на блоод само печелиш 4% инкриис дмг на уепон. Такаче няма никакъв смисл от тея виж Unhuman таланти гемове, ако ще цукаш унхоли, но просто с тоя геар си за фрост и мисля, че ще ти е по лесно така. Хайде успех Smile
Zuma
Archangel

Брой мнения : 194

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty13th Септември 2012, 09:22

Здравей от мен, хубаво е това, че повечето хора ти се кефят и те хвалят като много добър танк, но аз съм скиптично настроен и не мога да вярвам, че танк без биндове може да танки перфектно и да прави всичко на време. Погледнах ти главното дк, но за жалост не ми отваря талантите, успях да видя само глифовете от които само единия е правилен. Също така бих искал да разбера причината поради която си банната с това дк.
За сега мога да ти предложа само да приемеш критиките на Emonaa ( Unhumann ) и да си оправиш героя на унхоли, ако се справиш до неделя да е перфектно ще те вземем на тестов рейд в който ще покажеш какво можеш и т.н., ако се справиш ще те вземем в гилда и ще ти събираме танк гиар.
https://malediction.bulgarianforum.net
Ataegina

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty13th Септември 2012, 11:46

Окей,ще го оправя.Искам само да вметна,че никога не съм имала проблеми в танкенето,заради това,че не съм с биндове.Кликам си и магиите от 1 до 5 и всичко,но няма никакви проблеми.Сега ще разгледам глифовете на Unhumann,а доколкото талантите на другото ми дк-тези,с които беше когато ме баннаха са за ПвП.И блъд и фрост.Така че не си вади изводи от него :Д Ще си оправя ънхоли-то.Банната съм заради телепорт хак.
Rеign
Titan

Брой мнения : 39

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty14th Септември 2012, 10:08

Както казах на другата кандидатура оправи си статса,геара и енча,сокети и всичко и постни нов скриин ,с което да покажеш ,че си готова Smile ПАС
Ataegina

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty14th Септември 2012, 18:31

То се е видяло,че за ънхоли не струвам.Смених си сета за танк и реснах блъд. Само един byntroll пи трябва като уепън,вие преценете дали ще ви е от полза още един танк.
http://prikachi.com/images.php?images/302/5272302n.jpg

Последната промяна е направена от Ataegina на 14th Септември 2012, 19:33; мнението е било променяно общо 1 път
Unhumann
Phoenix
Unhumann

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty14th Септември 2012, 19:00

За тестов раид,Да
Quicksy
Imp
Quicksy

Брой мнения : 64

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty15th Септември 2012, 01:16

Като танк имаш огромно ДА от мен
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Melanholiq-unholy/blood dk   Melanholiq-unholy/blood dk Empty

Melanholiq-unholy/blood dk
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Raisedead - Unholy DK
» Psiharcheto - Unholy DK
» Ares, Unholy Death Knight

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Malediction :: Кандидатури :: Приети кандидатури-
Идете на: