| Cryptonite Fury - Warrior | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Cryptonite
Брой мнения : 1 Join date : 23.08.2012
| Заглавие: Cryptonite Fury - Warrior 1st Септември 2012, 09:58 | |
| 1.Име: Ивайло2.Възраст: 223.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина): Враца4.Кажете ни няколко думи за себе си: Значи общо взето не съм проблемен даже бих казал обратното, че съм прекалено тих и спокоен човек седя и слушам какво ми се говори и гледам да си нямам проблеми с никои.5.Име на героя, с който кандидатствате: Cryptonite6.Клас на героя, с който кандидатствате: Warrior7.Професии на героя, с който кандидатствате: Herb/Alch8.Снимка на героя, с който кандидатствате: http://prikachi.com/images/39/5177039g.jpg9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате: http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Cryptonite10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.) Преди когато бях в Azure Eclipse и правехме рейдове с течение на времето имаше разни добри хора като Epidemy, Florymont и т.н. Започна да ми харесва играта с warrior, и тогава реших да си направя и аз поразпитах тук там за ротации таланти глифове и т.н не съм голяма експерт 10 дни игра имам с него и опитвам се да се старая колкото мога да постигна нещо добро. ротация която полвам : Death Wish, Recklessness на цд Bloodthirst, Whirwind, Slam, Heroic Strike и евентуално execute когато боса е под 20 %.11.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия: Ubko Frost dk 6429 Unh 6145 Shadow Infusion12.Досегашен опит в Dragonfire: 2 години13.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане: -Последните 7 месеца бях в гилд Azure Eclipse.Причината да напусна е,че няма райдове,защото се пренесоха в друг сървър да играят Cataclysm... 14.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те: Zuma15.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив? Райдвал съм със Zuma на няколко пъти, знам го и като играч от доста време и общо взето знае как да си върши работата.16.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена? Ако случайно бъда приет се надявам да ходя на рейдове с хора които знаят какво правят и да помагам с каквото мога да гилдията когато някои има нужда.
Последната промяна е направена от Cryptonite на 1st Септември 2012, 23:57; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
Froozy Phoenix
Брой мнения : 88 Join date : 31.08.2012 Age : 27 Местожителство : Varna !
| Заглавие: Re: Cryptonite Fury - Warrior 1st Септември 2012, 12:37 | |
| | |
|
| |
Zuma Archangel
Брой мнения : 194 Join date : 21.08.2012 Age : 29
| Заглавие: Re: Cryptonite Fury - Warrior 1st Септември 2012, 13:10 | |
| Оправи си малко апликацията, имаш пропуснати въпроси. | |
|
| |
Quicksy Imp
Брой мнения : 64 Join date : 26.08.2012 Age : 28
| Заглавие: Re: Cryptonite Fury - Warrior 1st Септември 2012, 13:36 | |
| | |
|
| |
Beattriss Behemoth
Брой мнения : 50 Join date : 21.08.2012 Age : 31 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Cryptonite Fury - Warrior 1st Септември 2012, 14:36 | |
| И аз държа първо да ни отговориш на въпросите, които си пропуснал поради не знам какви причини, и тогава ще ти дам "да". | |
|
| |
Roxolana Titan
Брой мнения : 95 Join date : 22.08.2012
| Заглавие: Re: Cryptonite Fury - Warrior 1st Септември 2012, 19:12 | |
| Аз пък точно понеже е отговарял през пръсти ще му кажа Не. Да си беше седнал на задника за пет минути - щеше да си приет единодушно.
4. Ще си преценим ако те приемем. Лично мен тази кандидатура ме убеждава, че дори това да се случи няма да изгаряме от ентусиазъм. 10. Ти майтапиш ли се? Или просто си неспособен да аргументираш каквото и да е, защото си копирал сляпо от видяното някъде си? 12. О, да! Точно това имаме предвид. И мен като ме попитат какъв ми е опитът като програмист казвам откога имам компютър.
Такова псевдо-надменно отношение приятели няма да ти създаде, ако ще и 7k GS да си. Действително хвани си оправи кандидатурата. | |
|
| |
Cronix Centaur
Брой мнения : 6 Join date : 27.08.2012 Age : 31 Местожителство : Шумен
| Заглавие: Re: Cryptonite Fury - Warrior 1st Септември 2012, 19:43 | |
| - Zuma написа:
- Оправи си малко апликацията, имаш пропуснати въпроси.
+1 | |
|
| |
Beattriss Behemoth
Брой мнения : 50 Join date : 21.08.2012 Age : 31 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Cryptonite Fury - Warrior 4th Септември 2012, 16:38 | |
| Виждам, че си се постарал да отговориш сравнително добре на 10-ти въпрос, но не си си взел забележка и за от коментара на Roxolana по отношение на 12 въпрос. За мен, както и за останалите е важно да имаме поне бегла представа за досегашния ти опит в WoW, а това, което си написал не отговаря на въпрса.... за сега все още не мога да ти кажа Да. Вложи още мъничко старание | |
|
| |
Zuma Archangel
Брой мнения : 194 Join date : 21.08.2012 Age : 29
| Заглавие: Re: Cryptonite Fury - Warrior 6th Септември 2012, 20:08 | |
| Явно приоритет ти е алианската гилдия. Rejected. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Cryptonite Fury - Warrior | |
| |
|