1.Име:
-Теодор
2.Възраст:
-15 години.
3.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина):
-Казанлък,България
4.Кажете ни няколко думи за себе си:
-Активен съм и винаги готов за райд не съм конфликтен и обичам работата в екип ;]
5.Име на героя, с който кандидатствате:
-Petrann
6.Клас на героя, с който кандидатствате:
-Warrior Protection / Fury
7.Професии на героя, с който кандидатствате:
-Skinnig:450 Leatherworking:200(in progres)
8.Снимка на героя, с който кандидатствате:
-http://prikachi.com/images/956/5228956o.jpg
9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате:
-Немога да вляза в момента...
10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.)
-Warrior е героят с който съм се специализирал... По точно в Protection Warrior и до скоро с OffSpec Arms за PvP... Има хора които предпочитат щом е танк да блъскат стамина до край, не и аз... Като танк поддържам DefenceRating, Block, Dodge+Parry за мен това е правилният начин да се играе Warriror( Tank )
-Ротация:Charge+Taunt>Devastate>TunderClap>ShieldSlam>Revenge(при прок)... Shockwave(спиране на каст или dmg)>ShieldBash(за спиране на каст)>Commanding Shout(през 2 мин.)>ChallengingShout(масово агро при траш най често)>DemoralizingShout(за намаляне на AP)
11.Каква е ролята на класа ви в рейд?
-Поддържам агро и при нужда спирам каст... Ако се наложи сменям дпс.
12.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия:
-Нямам други герои в ДФ.
13.Избройте адоните които използвате:
-DBM,GearScore,Атлас луут,Power Auras,MSBT и Cooldowns
14.Досегашен опит в Dragonfire:
-Играл съм малко в ДФ преди бях в Молтен...Свалял съм лича 2 пъти на 25нм... Тук.
15.Колко пъти седмично можете да влизате за Guild Raids?
-Лятно време няма ограничение. След 15 септември мога 4-5 пъти седмично
16.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане:
-Nemesis - проблеми с ръководството решиха че пречим на гилда след като свалиха The Lich King на Icc10Heroic
17.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те:
-Нямам познати само Zuma който питам за съвет понякога...
18.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив?
-Разбрах от Zuma че си търсите хора и че гилда е от най добрите PvE, много сполучлив и има успешно бъдеще ;]]
19.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена?
-Започвам да райдвам веднага, да се гиърна и да става купон
Извинявай те много, не съм поствавил препинателния знак затова се получава неприятно двусмислие.