1. Име: Генади
2. Възраст: 17
3. Град: Троян
4. Няколко думи за мен: Ученик в езикова гимназия, обичам да спортувам, и когато се прибирам вечер уморен, да спрятам някой Raid с приятни хора.
5. Име на героя: Scurby
6. Клас: Restoration Shaman
7. Професиите на героя: Skinning 450-450, LW 60-450
8. Снимка на героя:
http://prikachi.com/images/264/5190264d.jpg9. Линк от Арморито: Давам индиректен линк, понеже не иска да ми се отвори директният:
http://armory.dragonfire-bg.net/search.xml?searchQuery=scurby&searchType=all10. Относно развитието на героя ми: Не ми е първият Шаман, имам 3 години стаж с този клас. Build-a ми се отличава от този на повечето Ресто Шамани в Dragonfire предимно с таланта "Elemental Focus", който не работи както трябва, маната ми е невъзможно да падне за 1 босс (проблем, който 90% от шаманите имат)
11. Ролята ми в raid-овете: Healer
12. Алтернативни герои (Алтове): Proshlio (18 Level Protection Warrior), скоро няма да започвам да го вдигам.
13. Адони: PC ми е прекалено слаб, не поддържам адони.
14. Досегашен опит в (1)Dragonfire / (2) като цяло:
(1) Icc 10 Normal-До The Lich King, Icc 10 Heroic-До Valithria, ICC 25 Normal-До Valithria, ICC 25 Heroic-до принцовете.
(2)Icc 10 Normal-До The Lich king, Icc 10 Heroic-до The Lich king ICC 25 Normal-Неколкократен Kingslayer ICC 25 Heroic-до Синдрагоса (Нямаше LOS зад кубчетата, така че нямаше как да бъде убита)
15. Колко пъти седмично мога да присъствам на Guild Raids: след 15.09: Петък+Уикенда (рядко ако изобщо през седмицата)
16. Предишни гилдии в Dragonfire: (1)Side Effect (2)Angel Fall First
(1)Leveling Guild-напуснах след като дигнах 80
(2)
(2.1)Липса на добри играчи и съответно Guild Raid-ове.
(2.2)Guild-а започна да се разпада.
17. Познати в Malediction: 0 за момента.
18. Как разбрах за Вас: Видях няколко добри играчи с "Malediction" под своите никове, поразпитах на няколко места, и след като се уверих, че сте сериозен Guild, реших да пусна тази кандидатура.
19. Очакванията ми след евентуално одобрение на тази кандидатура: Подобаващи Guild Raid-ове, приятна атмосфера, добър колектив !