Malediction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Malediction

Horde Guild

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Scurby - Restoration Shaman

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
genata

Брой мнения : 3

Scurby - Restoration Shaman Empty
ПисанеЗаглавие: Scurby - Restoration Shaman   Scurby - Restoration Shaman Empty27th Август 2012, 10:43

1. Име: Генади

2. Възраст: 17

3. Град: Троян

4. Няколко думи за мен: Ученик в езикова гимназия, обичам да спортувам, и когато се прибирам вечер уморен, да спрятам някой Raid с приятни хора.

5. Име на героя: Scurby

6. Клас: Restoration Shaman

7. Професиите на героя: Skinning 450-450, LW 60-450

8. Снимка на героя: http://prikachi.com/images/264/5190264d.jpg

9. Линк от Арморито: Давам индиректен линк, понеже не иска да ми се отвори директният: http://armory.dragonfire-bg.net/search.xml?searchQuery=scurby&searchType=all

10. Относно развитието на героя ми: Не ми е първият Шаман, имам 3 години стаж с този клас. Build-a ми се отличава от този на повечето Ресто Шамани в Dragonfire предимно с таланта "Elemental Focus", който не работи както трябва, маната ми е невъзможно да падне за 1 босс (проблем, който 90% от шаманите имат)

11. Ролята ми в raid-овете: Healer

12. Алтернативни герои (Алтове): Proshlio (18 Level Protection Warrior), скоро няма да започвам да го вдигам.

13. Адони: PC ми е прекалено слаб, не поддържам адони.

14. Досегашен опит в (1)Dragonfire / (2) като цяло:

(1) Icc 10 Normal-До The Lich King, Icc 10 Heroic-До Valithria, ICC 25 Normal-До Valithria, ICC 25 Heroic-до принцовете.

(2)Icc 10 Normal-До The Lich king, Icc 10 Heroic-до The Lich king ICC 25 Normal-Неколкократен Kingslayer ICC 25 Heroic-до Синдрагоса (Нямаше LOS зад кубчетата, така че нямаше как да бъде убита)

15. Колко пъти седмично мога да присъствам на Guild Raids: след 15.09: Петък+Уикенда (рядко ако изобщо през седмицата)

16. Предишни гилдии в Dragonfire: (1)Side Effect (2)Angel Fall First

(1)Leveling Guild-напуснах след като дигнах 80

(2)

(2.1)Липса на добри играчи и съответно Guild Raid-ове.

(2.2)Guild-а започна да се разпада.

17. Познати в Malediction: 0 за момента.

18. Как разбрах за Вас: Видях няколко добри играчи с "Malediction" под своите никове, поразпитах на няколко места, и след като се уверих, че сте сериозен Guild, реших да пусна тази кандидатура.

19. Очакванията ми след евентуално одобрение на тази кандидатура: Подобаващи Guild Raid-ове, приятна атмосфера, добър колектив !
Върнете се в началото Go down
Unhumann
Phoenix
Unhumann

Брой мнения : 34

ПисанеЗаглавие: Re: Scurby - Restoration Shaman   Scurby - Restoration Shaman Empty27th Август 2012, 10:56

Отговора на 13ти въпрос няма да го коментирам...
Относно скрийна на героя ти ? Ти шегуваш ли се?
Не.
genata

ПисанеЗаглавие: Re: Scurby - Restoration Shaman   Scurby - Restoration Shaman Empty27th Август 2012, 11:25

До 1 месец сменям PC, този ми е от 2002.
А този скрийн как е ? http://prikachi.com/images/951/5190951R.jpg
Rеign
Titan

Брой мнения : 39

ПисанеЗаглавие: Re: Scurby - Restoration Shaman   Scurby - Restoration Shaman Empty27th Август 2012, 13:37

Малко хасте,малко крит,много мп5
genata

ПисанеЗаглавие: Re: Scurby - Restoration Shaman   Scurby - Restoration Shaman Empty27th Август 2012, 13:45

Слаби Items, не съм слагал гемове и енчанти.
Quicksy
Imp
Quicksy

Брой мнения : 64

ПисанеЗаглавие: Re: Scurby - Restoration Shaman   Scurby - Restoration Shaman Empty27th Август 2012, 17:15

Пас.
Zuma
Archangel

Брой мнения : 194

ПисанеЗаглавие: Re: Scurby - Restoration Shaman   Scurby - Restoration Shaman Empty27th Август 2012, 17:33

За 3 години опит с този клас с риск да те обидя ще ти кажа, че просто си си загубил времето. На този патч с хиил се играе агресивно, което значи много хейст и спелл за сметка на мп5. Видях на рейда, че не ти свършваше маната, но защо ти е да я пазиш и да стоиш на последно място в метрите. Също така интерфейса ти е ужасен, от тук идва и неориентацията ти по време на Boss Fight. Когато натрупаш повече опит опитай пак Smile .
https://malediction.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Scurby - Restoration Shaman   Scurby - Restoration Shaman Empty

Scurby - Restoration Shaman
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Earthfather - Restoration Shaman
» Captncruch ele/r shaman
» Ihateninjas-Resto shaman
» Implsnn,Resto shaman
» Ludsbradva elemental shaman

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите