Malediction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Malediction

Horde Guild

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Dycroft resto dudu

Go down 
+2
Beattriss
Dycroft
6 posters
АвторСъобщение
Dycroft

Брой мнения : 3

Dycroft resto dudu Empty
ПисанеЗаглавие: Dycroft resto dudu   Dycroft resto dudu Empty4th Октомври 2012, 22:12

1.Име:

Луис

2.Възраст:

18

3.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина):

София

4.Кажете ни няколко думи за себе си:

Аз съм срамежливо момче, обичам да слушам музика много, да спортувам Freerun , да излизам с приятели, да играя игри и работя охрана Very Happy

5.Име на героя, с който кандидатствате:

Dycroft

6.Клас на героя, с който кандидатствате:

Druid Resto

7.Професии на героя, с който кандидатствате:

alchemy / herbalism

8.Снимка на героя, с който кандидатствате:

http://prikachi.com/images/413/5339413n.jpg

9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате:

http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Dycroft

10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.)

http://unforgivable.ms.shivtr.com/forum_threads/1209325 -----> Ето ми го гайда който така и не довърших штото нямам време мисля че от тука ще разберете горе долу какво правя по райдовете

11.Каква е ролята на класа ви в рейд?

Главно да Хилвам. Но също така и да рескам комбат и да хващам валкиирийте в корени на ЛК

12.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия:

Pqxset / Shaman / 6k / LTP

13.Избройте адоните които използвате:

за райдовете ползвам само Healium и DBM. Иначе си ползвам и Atlas loot,Bagnon,Gear score,Recount И много други

14.Досегашен опит в Dragonfire ( до къде стига опита ви в инстациите, които предоставя сървъра ни до момента ):

бил съм в всички райдове не съм бутал само ЛК на 10 и 25 Хероик

15.Колко пъти седмично можете да влизате за Guild Raids?

По принцип Всеки ден в 10 и нещо вечерта щото съм на работа до 10

16.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане:

Unforgivable - Разпадна се

17.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те:

Да всички от Unforgivable Very Happy

18.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив?

За вас разбрах че сте една от малкото гилдии които бият лича и ме мотивира тва че сте нова гилдия и много бързо прогресирате

19.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена?

Очакванията ми са това да не е поредния гилд който да се разпадне бързо

Последната промяна е направена от Dycroft на 4th Октомври 2012, 22:33; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Beattriss
Behemoth
Beattriss

Брой мнения : 50
Местожителство : Sofia

Dycroft resto dudu Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Dycroft resto dudu   Dycroft resto dudu Empty4th Октомври 2012, 22:39

Явно не е имало кой да ти каже до сега, че играеш грешно. И понеже не разбирам особено от ресто друид, ще оставя на моите съгилдници да коментират по - подробно проблемите ти. Все пак ти пожелавам успех занапред, но от мен имаш НЕ
Zuma
Archangel

Брой мнения : 194

Dycroft resto dudu Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Dycroft resto dudu   Dycroft resto dudu Empty4th Октомври 2012, 22:44

Доста постна апликация, непълни и неточни отговори, също така трябаше преди да пуснеш кандидатурата си да прочетеш правилата, защото рейдовете ни започват от 21:00 и няма как да ги посещаваш редовно.
Относно героя ти, имаш 5 или може би 6 правилни предмета, другото е пвп или някакви просто за GearScore.
Статса към, който си се насочил е абсолютно грешен, трябва ти 1000 хейст и после само Spell Power. Погледнах гайда, който си написал, браво за труда, но имаш много малко вярни неща там... за ротация на хиил до сега не бях чувал, но явно има и такова нещо. Талантите са ти грешно подбрани за геара, който имаш и единия от глифовете ти е грешен.
А като видях каската с Attack Power Shocked . Не от мен.
https://malediction.bulgarianforum.net
Roxolana
Titan
Roxolana

Брой мнения : 95

Dycroft resto dudu Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Dycroft resto dudu   Dycroft resto dudu Empty4th Октомври 2012, 22:51

Колега, малко повече уважение към нас. Изобщо няма да коментирам доколко е редно да се пише гид за това как "би следвало" да се играе от човек, който очевидно не си е направил труда да прочете поне няколко сходни такива инструктажи на по-разбиращи и по-можещи от него. Но да кандидатстваш за нашия колектив без елементарна подготовка и/или интерес по отношение на героя си за мен е направо обидно.
Не, и всичко хубаво.
Dycroft

Dycroft resto dudu Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Dycroft resto dudu   Dycroft resto dudu Empty4th Октомври 2012, 23:04

Относно каската бях забравил да я сменя. И не разбирам каде ми е неуважението. И ми е интересно кое в играта ми е грешно да ми обясните Smile. И искам зума да ми обясни 1 по 1 кой талант и глиф са ми грешни и ще му кажа защо съм предпочел тези. Относно предметите нямам други и за това съм сложил тези знам че пръстена ми е за смяна и 1-ния от тринкетите
Zuma
Archangel

Dycroft resto dudu Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Dycroft resto dudu   Dycroft resto dudu Empty5th Октомври 2012, 05:48

Като цяло стила, който си избрал е нещо между Support и Overhealer и аз не мога да разбера какво точно. Дървото може да се играе по 2 начина, Support или Heal, като Support-а се играе с много хейст и таланти само за хотове, а не както ти си качвал и някакви за Nourish и Healing Touch, а приоритетите там са ти Rejuvenation, Wild Growth, Regrowth ( само на танка ), този начин на игра се използва от по-неопитните играчи, който все още не са много навътре с нещата около друида. Другият вариант за ресто е Heal, като за това се иска доста опит и следене на прокове, съвсем друг билд, както и глифове. Статса, върху който трябва да се наблегне е Spell Power и достигане на 1000 хейст кап, също така крита там играе важна роля ( 22-24% е нормално ).

Относно това, което е казал Roxolana за уважението, има в предвит това, че не си подходил правилно към нас и си направил на бързо апликацията без дори да прочетеш правилата, забравил си да си оправиш гиара, правиш снимка без да си във форма ( дърво ), което също показва, че не си сериозен.

Относно това, което си написал за тринкетите, не си прав. Тези 2 предмета са правилни ( едни от малкото ), а пръстените са грешни и двата.

Надявам се бях достатъчно изчерпателен, ако се интересуваш може да видиш в армори Takaashi и да погледнеш моя стил на игра.
Froozy
Phoenix
Froozy

Брой мнения : 88
Местожителство : Varna !

Dycroft resto dudu Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Dycroft resto dudu   Dycroft resto dudu Empty5th Октомври 2012, 06:42

Ем почти сме си заформили сетъпа за лк 25 ХК пък и р друид не се играе с тоя гиър и статс....
Quicksy
Imp
Quicksy

Брой мнения : 64

Dycroft resto dudu Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Dycroft resto dudu   Dycroft resto dudu Empty5th Октомври 2012, 07:48

Не
Dycroft

Dycroft resto dudu Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Dycroft resto dudu   Dycroft resto dudu Empty5th Октомври 2012, 11:36

Пръстена на Marrowgar не ми трябва а другия пръстен не е грешен той дава спирит а би трябвало да знаеш че друида има 2 талаянта за спирит които му увеличават спела
А колкото до стила ми на игра аз играя и Suport и Overheal щото нали се сещаш че понякога се налага да отхилваш с Nourish и Wild growth отделно съм цъкнал и таланта за връщане на Energy,Runic power,Rage ,Mana. И с тези таланти и билд си правя преспокойно по 7-8к HPS на BQ съм стигал и 10к без да ме хапят
Zuma
Archangel

Dycroft resto dudu Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Dycroft resto dudu   Dycroft resto dudu Empty5th Октомври 2012, 14:09

Не мислиш ли, че Memory of Malygos е по-добър от твоя със спел и крит ? А вторият пръстен трябва да ти е Ashen Band of Endless Wisdom защото дава спел на прок. Относно това, което си написал за Support и т.н. няма да го коментирам, явно не си разбрал нищо от предния ми пост... 7-8k healing per second Shocked Shocked Shocked .... това го правя с прот паладин.
Sponsored content

Dycroft resto dudu Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Dycroft resto dudu   Dycroft resto dudu Empty

Dycroft resto dudu
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кандидатура, Myxaxa, Resto Sham