1.Име:
-Христо
2.Възраст:
-15
3.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина):
-Пловдив
4.Кажете ни няколко думи за себе си:
-Приятно момче,обича да райдва,не съм конфликтен.
5.Име на героя, с който кандидатствате:
-Maely
6.Клас на героя, с който кандидатствате:
-Крадец/мошеник
7.Професии на героя, с който кандидатствате:
-В момента развивам кожарство но сам в застой,защото през повечето пъти сам зает.
8.Снимка на героя, с който кандидатствате:
-
http://prikachi.com/images.php?images/563/5289563P.jpg (биндс несе виждат поради адон ако желаете ще предоставя друга снимка)
9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате:
-http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Maely
10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.)
-Избрах да играя комбат заради по разнообразните му атаки,ротацията ми е следната:SS2x>KS>SS3x>SND>AR+Potion of speed>blood fury(ако енкаунтерат на боса е като на ДБ,ЛК,който пуска траш с което помагам за задържането му при мелета-та)>SS5x>Eviscrate>общо взето това е ротацията ми подържам.Избрах да играя с следните Glyphs:of Sinister Strike,of Killing Spree и Glyph of Slice and Dice.Избрах да жертвам доста % от армор пенетретйона ми за да капна хит ратинг и ехпертисе ратинг с което,според мен несъм згрешил.
11.Каква е ролята на класа ви в рейд?
Като за начало добър ДПС,TOT(на посоченият танк),4% physical damage increase върху даденият бос-елит.
12.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия:
-Имам алтове но според мен немогат да помогнат да гуйлда(малко гс или малък левел).Нащоящата ми гуйлдия е UNFORGIVABLE но просто вече е няма тръпката от райдовете поради файлове.
13.Избройте адоните които използвате:
–DBM
-BW
-Bartender4
-AtlasLoot
-Parrot
-Power Auras
-GearScore
-Cooldowns
-Group Calendar
-Prat
-Tidy Plates
-Xpearl
-RoguePowerBars
-Sexy Map
-Recaunt
-Quartz
-zTricks
Има още но тези са най важните.
14.Досегашен опит в Dragonfire:
Ицц 25 хц/10хц ЛК знам как протича целият енкаунтер опит 39% 10/25н фул рън както и на другите работещи инстанции в дф
15.Колко пъти седмично можете да влизате за Guild Raids?
Всеки райд попринцип но сега първа година уча гръцки и ми е малко натоварено и може да има изклйочение.
16.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане:
-Хоррор много несириозни лидери и играчи,Немесис добрата част от гуилда се махна и както с тях се манах и аз,Unforgivable райдовете бяха доста хубави забавни,но наскоро станаха изщостителни пълни с караници райдове.
17.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те:
-Незнам до колко познати но понякога си пиша с :Basher и Iffy
18.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив?
-За колективат ви разбрах от Basher и ми каза че сте добри след обиването на лк 10 хц разбрах че дори и нови ви чака доста добро бъдеще,като най добрият хорд гуйлд.
19.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена?
-Добри приятели забавни райдс и най важното успешни и хубава обстановка.
ПС:Благодаря за отделеното внимание дано кандидатурата ми да ви е харесала ако имам някоя грешка или неправилно отговорен вапрос моля да се каже за да го оправя!