|
| Berith , Fury Warrior | |
|
+4Rеign Froozy Unhumann Berith 8 posters | Автор | Съобщение |
---|
Berith Behemoth
Брой мнения : 31 Join date : 18.09.2012 Age : 34
| Заглавие: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 09:16 | |
| 1.Име: Николай 2.Възраст: 22 3.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина): София 4.Кажете ни няколко думи за себе си: Играя предимно пве , почти всеки ден мога да съм online. 5.Име на героя, с който кандидатствате: Berith 6.Клас на героя, с който кандидатствате: Warrior 7.Професии на героя, с който кандидатствате: JC + Tailoring 8.Снимка на героя, с който кандидатствате: http://prikachi.com/images/685/5285685H.jpg9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате: http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Berith10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.) Героя е направен предимно за ДПС , дори не съм качвал Rampage. Но когато няма друг Warrior в раида с Rampage - рескам талантите 11.Каква е ролята на класа ви в рейд? ДПС , но когато е необходима друга роля - изпълнявам я 12.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия: Vlade - Blood DK , Orc , 6200+ , Guild - The Dark Templars 13.Избройте адоните които използвате: Grid, DBM, Recount, TinyDPS , FuryDPS и други 14.Досегашен опит в Dragonfire: Над 3 години 15.Колко пъти седмично можете да влизате за Guild Raids? Почти всеки ден 16.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане: Angels of Agony - спрях да играя и гуилда се разпадна. 17.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те: Unhumann, Hyyd 18.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив? Мотивира ме, че гуилда е сериозен , а не останаха вече такива в DF 19.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена? Безпроблемно сработване с другите играчи | |
| | | Unhumann Phoenix
Брой мнения : 34 Join date : 22.08.2012 Age : 35
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 09:55 | |
| | |
| | | Froozy Phoenix
Брой мнения : 88 Join date : 31.08.2012 Age : 27 Местожителство : Varna !
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 09:56 | |
| Неделното ти изказване,че ако няма ферал друид няма да влезеш в райда ме издразни.Бях на 25 Н с теб и единственото ,което правиш е да дпс-ваш боса,нито траш на лейди,нито нищо.Дойде ДБ показа колко си велик с тфоя дпс и леавна райда.Че си добър не мога да спора,но нямаме ферал друид в гилда,тей че няма как да посещаваш райдове.НЕ от мен | |
| | | Rеign Titan
Брой мнения : 39 Join date : 21.08.2012
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 10:02 | |
| Като цяло си нямам хал хабер от варове,дали това е правилно онова също и прочие.Обаче кандидатурата ми допадна,да не говорим ,че имаме липса на твоя клас което играе роля. Давам ти да. | |
| | | Berith Behemoth
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 10:05 | |
| Признавам за раида ICC25 N - отидох рандом, за да си тествам дпс-а. Но никога не бих казал нещо като това колко велик съм или прочее + не лефтнах на ДБ а на фестер крашна и аз просто нямах възможност да логна. А колкото до неделя - както знаеш правя рандом райдове с познати , на който вече бях обещал да ги заведа. Но да щях да дойда ако имаше перфектен сетъп... еми писна ми да раидвам с идиоти и аз искам 1 як раид със скилнати хора А това, че не съм бил траша на Lady - излъга доста яко. Има хора в гуилда ви с които не веднъж съм раидвал и те също знаят, че това не е вярно. Винаги съм действал с преоритет боса да падне , а после ДПС-а ми Отговора е единствено за Froozy П.С. Froozy извинявам се, но когато съм лидер незнам дали си забелязал, но тактиката ми за Lady - 1-ва фаза мелетата въобще не бият босса,а само чакат траш-а. Включват се чак на 2-ра фаза... Незнам къде си ме видял, ноо мисля че просто си се объркал | |
| | | Tuko Centaur
Брой мнения : 20 Join date : 22.08.2012 Age : 29 Местожителство : Димитровград
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 11:46 | |
| Имаш голямо ДА от мен,познавам те,добър си и не си конфликтен какво повече да се иска от 1 играч | |
| | | Zuma Archangel
Брой мнения : 194 Join date : 21.08.2012 Age : 29
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 11:56 | |
| - Berith написа:
- 10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.) Героя е направен предимно за ДПС , дори не съм качвал Rampage. Но когато няма друг Warrior в раида с Rampage - рескам талантите
На този въпрос се очаква да обясниш защо си избрал даден предмет пред друг, ротация, приоритети и т.н. - Berith написа:
- 14.Досегашен опит в Dragonfire: Над 3 години
Тук се иска да споделиш с нас опита си, кои инстации си чистил, кога, как, с кого и т.н. Имаш ли опит на The Lich King, ако имаш до къде. | |
| | | Berith Behemoth
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 13:09 | |
| Извинявам се, не разбрах въпроса. Опит имам на VOA,TOC, ICC - нямам убит LK 10hc или 25hc , но не веднъж съм бил на 3та фаза и знам за какво става на въпрос. На няколко пъти съм свалял LK10hc до под 20% , но за мое съжаление нямах късмет да го убия. На 25hc същото - 2-3 пъти под 30 % , но до там.. | |
| | | Beattriss Behemoth
Брой мнения : 50 Join date : 21.08.2012 Age : 31 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 16:14 | |
| Да, направи ми добро впечатление с кандидатурата си и това, че отговори на зададените ти до момента въпроси (по този начин). Нямам какво повече да добавя | |
| | | Basher Centaur
Брой мнения : 30 Join date : 24.08.2012
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 16:21 | |
| Стабилен уар, както Ели каза каквото са та попитали си отговорил това за мен е коректност, хубава кандидатура , Да от мен и не само заради това но просто ни трябва дпс а в момента само паладини пускат кандидатури | |
| | | Zuma Archangel
Брой мнения : 194 Join date : 21.08.2012 Age : 29
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 16:33 | |
| Мисля, че не трябва да пренебрегваме мнението на Данчо ( Froozy ). Не разбирам какво общо има перфектния сетъп и хората, които бяхме в рейда. Сетъпа далеч не е показател дали един рейд е добър или не, аз мога да ти направя перфектния сетъп с някакви PvP маняци, които не са стъпвали в Icecrown Citadel след Rotface. Мога да ти дам и друг пример - миналата седмица на The Lich King 10 heroic, бяхме с 5 paladin-а, 1 hunter, 1 shaman, 1 priest, 2 death knight-а, но боса разцепихме боса. Имам още един последен въпрос към теб - Мислиш ли да рейдваш сериозно и да пренебрегнеш Dps-a си заради гилдията ? | |
| | | Berith Behemoth
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 16:42 | |
| Щом съм пуснал кандидатура в сериозен гуилд , значи и аз мисля да съм сериозен. По другия въпрос - Винаги съм се стремял към максимален ДПС - това не го крия. Но също така винаги съм знаел, че първо трябва да изпълнявам задълженията си по време на битка , независимо дали трябва да приема странна за класа си роля или не. | |
| | | Froozy Phoenix
Брой мнения : 88 Join date : 31.08.2012 Age : 27 Местожителство : Varna !
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior 18th Септември 2012, 21:01 | |
| Мисля, че ме разбра малко погрешно.Нито някъде съм оспорвал , че цъкаш нито нищо.Просто ти казвам кое ми направи впечатление Все пак ако си сиг , че тези неща няма да ги има и ще гледаш нещо различно от ДПС и сетъп,съм съгласен тъй като тоя ЛК 25 ХК му писна да седи жив , а ни тряят яко войни,за да пада. ГЛ | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Berith , Fury Warrior | |
| |
| | | | Berith , Fury Warrior | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |