Malediction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Malediction

Horde Guild

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Berith , Fury Warrior

Go down 
+4
Rеign
Froozy
Unhumann
Berith
8 posters
АвторСъобщение
Berith
Behemoth

Брой мнения : 31

Berith , Fury Warrior Empty
ПисанеЗаглавие: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 09:16

1.Име: Николай

2.Възраст: 22

3.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина): София

4.Кажете ни няколко думи за себе си: Играя предимно пве , почти всеки ден мога да съм online.

5.Име на героя, с който кандидатствате: Berith

6.Клас на героя, с който кандидатствате: Warrior

7.Професии на героя, с който кандидатствате: JC + Tailoring

8.Снимка на героя, с който кандидатствате: http://prikachi.com/images/685/5285685H.jpg

9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате: http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Berith

10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.) Героя е направен предимно за ДПС , дори не съм качвал Rampage. Но когато няма друг Warrior в раида с Rampage - рескам талантите

11.Каква е ролята на класа ви в рейд? ДПС , но когато е необходима друга роля - изпълнявам я

12.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия: Vlade - Blood DK , Orc , 6200+ , Guild - The Dark Templars

13.Избройте адоните които използвате: Grid, DBM, Recount, TinyDPS , FuryDPS и други

14.Досегашен опит в Dragonfire: Над 3 години

15.Колко пъти седмично можете да влизате за Guild Raids? Почти всеки ден

16.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане: Angels of Agony - спрях да играя и гуилда се разпадна.

17.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те: Unhumann, Hyyd

18.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив? Мотивира ме, че гуилда е сериозен , а не останаха вече такива в DF

19.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена? Безпроблемно сработване с другите играчи
Върнете се в началото Go down
Unhumann
Phoenix
Unhumann

Брой мнения : 34

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 09:55

Да
Froozy
Phoenix
Froozy

Брой мнения : 88
Местожителство : Varna !

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 09:56

Неделното ти изказване,че ако няма ферал друид няма да влезеш в райда ме издразни.Бях на 25 Н с теб и единственото ,което правиш е да дпс-ваш боса,нито траш на лейди,нито нищо.Дойде ДБ показа колко си велик с тфоя дпс и леавна райда.Че си добър не мога да спора,но нямаме ферал друид в гилда,тей че няма как да посещаваш райдове.НЕ от мен
Rеign
Titan

Брой мнения : 39

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 10:02

Като цяло си нямам хал хабер от варове,дали това е правилно онова също и прочие.Обаче кандидатурата ми допадна,да не говорим ,че имаме липса на твоя клас което играе роля. Давам ти да.
Berith
Behemoth

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 10:05

Признавам за раида ICC25 N - отидох рандом, за да си тествам дпс-а. Но никога не бих казал нещо като това колко велик съм или прочее + не лефтнах на ДБ а на фестер крашна и аз просто нямах възможност да логна. А колкото до неделя - както знаеш правя рандом райдове с познати , на който вече бях обещал да ги заведа. Но да щях да дойда ако имаше перфектен сетъп... еми писна ми да раидвам с идиоти и аз искам 1 як раид със скилнати хора Smile А това, че не съм бил траша на Lady - излъга доста яко. Има хора в гуилда ви с които не веднъж съм раидвал и те също знаят, че това не е вярно. Винаги съм действал с преоритет боса да падне , а после ДПС-а ми Wink

Отговора е единствено за Froozy Smile

П.С. Froozy извинявам се, но когато съм лидер незнам дали си забелязал, но тактиката ми за Lady - 1-ва фаза мелетата въобще не бият босса,а само чакат траш-а. Включват се чак на 2-ра фаза... Незнам къде си ме видял, ноо мисля че просто си се объркал
Tuko
Centaur
Tuko

Брой мнения : 20
Местожителство : Димитровград

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 11:46

Имаш голямо ДА от мен,познавам те,добър си и не си конфликтен какво повече да се иска от 1 играч Smile
Zuma
Archangel

Брой мнения : 194

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 11:56

Berith написа:
10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.) Героя е направен предимно за ДПС , дори не съм качвал Rampage. Но когато няма друг Warrior в раида с Rampage - рескам талантите

На този въпрос се очаква да обясниш защо си избрал даден предмет пред друг, ротация, приоритети и т.н.

Berith написа:
14.Досегашен опит в Dragonfire: Над 3 години

Тук се иска да споделиш с нас опита си, кои инстации си чистил, кога, как, с кого и т.н. Имаш ли опит на The Lich King, ако имаш до къде.
https://malediction.bulgarianforum.net
Berith
Behemoth

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 13:09

Извинявам се, не разбрах въпроса. Опит имам на VOA,TOC, ICC - нямам убит LK 10hc или 25hc , но не веднъж съм бил на 3та фаза и знам за какво става на въпрос. На няколко пъти съм свалял LK10hc до под 20% , но за мое съжаление нямах късмет да го убия. На 25hc същото - 2-3 пъти под 30 % , но до там..
Beattriss
Behemoth
Beattriss

Брой мнения : 50
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 16:14

Да, направи ми добро впечатление с кандидатурата си и това, че отговори на зададените ти до момента въпроси (по този начин). Нямам какво повече да добавя Smile
Basher
Centaur
Basher

Брой мнения : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 16:21

Стабилен уар, както Ели каза каквото са та попитали си отговорил това за мен е коректност, хубава кандидатура , Да от мен и не само заради това но просто ни трябва дпс а в момента само паладини пускат кандидатури Smile
Zuma
Archangel

Брой мнения : 194

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 16:33

Мисля, че не трябва да пренебрегваме мнението на Данчо ( Froozy ).
Не разбирам какво общо има перфектния сетъп и хората, които бяхме в рейда. Сетъпа далеч не е показател дали един рейд е добър или не, аз мога да ти направя перфектния сетъп с някакви PvP маняци, които не са стъпвали в Icecrown Citadel след Rotface. Мога да ти дам и друг пример - миналата седмица на The Lich King 10 heroic, бяхме с 5 paladin-а, 1 hunter, 1 shaman, 1 priest, 2 death knight-а, но боса разцепихме боса.
Имам още един последен въпрос към теб - Мислиш ли да рейдваш сериозно и да пренебрегнеш Dps-a си заради гилдията ?
https://malediction.bulgarianforum.net
Berith
Behemoth

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 16:42

Щом съм пуснал кандидатура в сериозен гуилд , значи и аз мисля да съм сериозен. По другия въпрос - Винаги съм се стремял към максимален ДПС - това не го крия. Но също така винаги съм знаел, че първо трябва да изпълнявам задълженията си по време на битка , независимо дали трябва да приема странна за класа си роля или не.
Froozy
Phoenix
Froozy

Брой мнения : 88
Местожителство : Varna !

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty18th Септември 2012, 21:01

Мисля, че ме разбра малко погрешно.Нито някъде съм оспорвал , че цъкаш нито нищо.Просто ти казвам кое ми направи впечатление Smile Все пак ако си сиг , че тези неща няма да ги има и ще гледаш нещо различно от ДПС и сетъп,съм съгласен тъй като тоя ЛК 25 ХК му писна да седи жив , а ни тряят яко войни,за да пада. ГЛ Wink
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Berith , Fury Warrior   Berith , Fury Warrior Empty

Berith , Fury Warrior
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Cumbacklater - Fury Warrior
» Xasles Fury Warrior