1.Име:
- Виктор Георгиев
2.Възраст:
- 20 години
3.Град (въпросът е валиден дори да живеете в чужбина):
- Родом от "Видин". В момента живея в "София"
4.Кажете ни няколко думи за себе си:
- Веселяк, стриктен, умея да уважам ако получавам уважение от среща.
5.Име на героя, с който кандидатствате:
- Skydrow
6.Клас на героя, с който кандидатствате:
- Beast Mastery Hunter
7.Професии на героя, с който кандидатствате:
- Tailoring: 450 / Enchanting: 450
8.Снимка на героя, с който кандидатствате:
-
9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате:
-
http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Skydrow10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.)
- Предпочитам БМ пред останалите таланти, защото на БМ е най-трудна играта като цяло. Използвал съм Глиф оф беаст за сметка на Драгонхълк защото Беаста ми вдига демич на пета с 12%. Слагам сокети със Ап / Хейст, защото хейст ми намаля аттак спийда както и каст тайма на Стеадли шоут. АП гемове заради пета защото взема 12.8% от моят ап, което също му вдига демич. Имам са сменям 2 тринка и още някой друг предмет. Това е на кратко от мен.
11.Каква е ролята на класа ви в рейд?
- Рейндж ДПС, и да играя в екип с отаналите а не като единак.
12.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия:
- Druid Feral DPS - Sluncetox <none> 5.900 Full PVE
- Unholy DK DPS - Anttonidass <none> 5.400 Full PVE
13.Избройте адоните които използвате:
- DBM, AtlasLoot, GearScore, Recount, Cooldowns, Guild Calendar.
14.Досегашен опит в Dragonfire ( до къде стига опита ви в инстациите, които предоставя сървъра ни до момента ):
-Toc 10n / 25n Full
-Toc 10h / 25h Full
-Icc 10n / 25n Full
-Icc 10h до Lich King - Не убиван !
-icc 25h до Sindragosa - Не убиван !
15.Колко пъти седмично можете да влизате за Guild Raids?
- За момента 7 / 7, всичко зависи от това каде ще съм и дано евентуално ще имам някакви ангажименти.
16.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане:
- Помня единствено последната <Nemesis> Бях кикнат защото ме хвана яд на гуилд мастерката, защото на райдс ходеха само нейни хора а мен пращаше с "утайката на гуилда" и и казах: "Поне ме кикни щом не съм ти нужен"
17.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те:
- Ами не съм сигорен дали имам познати не знам абсолютно всички в гуилда, възможно е и да имам познати.
18.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив?
- Ами това, как разбрах е много просто. Гуилдийте с добър прогрес в ДФ се забелязват от далеко и се коментират почти нон стоп. Мотивира ме това, че поне по моя преценка сте останали единствения сериозен хорд гуилд в този сервер. На мен не ми се играе с "неграмотни" хора.
19.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде одобрена?
- Уважение, добро отношение и спортсменска игра.