Malediction
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Malediction

Horde Guild

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Hardplay,Demonology Warlock.

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Hardgame

Hardgame

Брой мнения : 2

Hardplay,Demonology Warlock. Empty
ПисанеЗаглавие: Hardplay,Demonology Warlock.   Hardplay,Demonology Warlock. Empty25th Август 2012, 17:33

1.Име:Наско

2.Възраст:17

3.Град:Пловдив

4.Кажете ни няколко думи за себе си:Търпелив и спокоен човек.

5.Име на героя, с който кандидатствате:Hardplay

6.Клас на героя, с който кандидатствате:Warlock

7.Професии на героя, с който кандидатствате:Herbalism & Alchemy

8.Снимка на героя, с който кандидатствате: http://www.prikachi.com/images/279/5177279S.jpg

9.Линк към Armory на героя, с който кандидатствате:http://armory.dragonfire-bg.net/character-sheet.xml?r=DragonFire&cn=Hardplay

10.Опишете накратко взетите от Вас решения при развитието на героя, с който кандидатствате (върху кой показател се съсредоточавате и защо; какви мислите, че са силните Ви страни по време на рейд; какво Ви е подтикнало да изберете даден талант за сметка на друг и т.н.)
Основно гледам да имам повече Spell Power>Crit>Haste

11.Допълнителни герои с включена към тях информация за клас, ниво на екипировката и настояща гилдия:
Hardgame Frost Dk 6288 гилдия:Nurfed

12.Досегашен опит в Dragonfire:
Играл съм предимно WOTLK.Минавал съм VOA (10 ,25) TOC, (10normal , 10hc 25normal , 25hc )
и и разбира се ICC. Безброй пъти съм бил босовете в ицц на 10 нормал и на 25 нормал , както и на хероик моуд .
Заедно с предишният ми гилд сме убивали синдрагоса нa 25 хероик ,Също така имам малко опит с Lich King HC

13.Предишни гилдии, от които сте били част и причини за напускане:
Angels of Agony разспадане на гилда

14.Имате ли познати сред настоящите членове на гилдията и кои са те:
Да имам:Rockwilder(Justlikime)

15.Как разбрахте за нас и какво Ви мотивира да кандидатствате за нашия колектив?
За вашия гилд разбрах от моят приятел(Rockwilder),който ме надъха да се присъединя към вас.

16.Какви са очакванията Ви в случай, че кандидатурата Ви бъде удобрена?
Учакванията ми са за сериозен и добър гилд с който ще си играем играта.
Върнете се в началото Go down
Rockwilder
Imp
Rockwilder

Брой мнения : 7

ПисанеЗаглавие: Re: Hardplay,Demonology Warlock.   Hardplay,Demonology Warlock. Empty25th Август 2012, 18:21

Познавам го човека много е пекан и си разбира от героя мисля че ще ни бъде полезен за рейдовете.
Roxolana
Titan
Roxolana

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Hardplay,Demonology Warlock.   Hardplay,Demonology Warlock. Empty25th Август 2012, 21:45

Човекът не знам колко точно е "пекан", но героят му е кент флеш роял. Липса на елементарни познания по отношение подбор на екипировка, комични и нефункционални показатели, епично нелепи биндове. Намирам за фамозен и факта, че кандидатства с Demonology, а дори не е сметнал за необходимо да си призове демона като се снима. Доста твърдо Не.
Beattriss
Behemoth
Beattriss

Брой мнения : 50
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Hardplay,Demonology Warlock.   Hardplay,Demonology Warlock. Empty25th Август 2012, 21:54

Тъй като ми хареса старанието което си вложил в кандиатурата си, няма да се заям и за оскъдния брой правописни грешчици които срещнах. Харесва ми също и начина по който се самоопределяш... и ако наистина е така,би следвало да приемеш критиката на Roxolana и да се замислиш как да си оправиш героя. Ако си склонен да изслушаш съветите на добри играчи и да промениш героя си към най-оптималния за него вид, ще се радвам да ти дам да. За сега обаче съм ПАС Smile
Hardgame

Hardgame

Брой мнения : 2

ПисанеЗаглавие: Re: Hardplay,Demonology Warlock.   Hardplay,Demonology Warlock. Empty26th Август 2012, 00:07

Не знам какво против имаш мойте байндове, и какво е комичното на показателите и на екипировката а и защо да не кандидатствам с демонолоджи ?
Roxolana
Titan
Roxolana

Брой мнения : 95

ПисанеЗаглавие: Re: Hardplay,Demonology Warlock.   Hardplay,Demonology Warlock. Empty26th Август 2012, 05:42

Истината е, че не си заслужава да се мъча да ти обяснявам, просто защото още си много назад. И да се напъна да те светна - няма да зацепиш. Все пак някои основни точки, по риторичните ти въпроси, понеже макар да ми изглежда, че си неподлежащ на обучение индивид, на някои бъдещи кандидати може да им е полезно:

1. Това са най-неудобните възможни биндове за лок. Да разгледаме например най-обичайната комбинация от умения след пускането на метаморфоза: 1. Пускаш метаморфоза 2. Пускаш Immolation Aura 3. Пускаш Charge 4. Пускаш Shadow Cleave докато летиш към противника. За да изпълниш ти тази комбинация с тези биндове трябва да: 1. Цъкнеш метаморфозата с мишката 2. Натиснеш shift + W 3. Преместиш си едната ръка до безполезния край на клавиатурата, за да натиснеш = 4. Върнеш си ръката, за да натиснеш Q. Та ми казваш, че си доволен от тая комбинация!? Много ме забавлява също как призоваването на Fel Guarda е на равна нога с макрото за DPS-метъра. Викаш в напечена ситуация на боса като ти убият демона докато си Demonology няма причина да го призоваваш отново, нищо, че без него си безполезен, яко цифрички да има. Доста стилно решение е и как си решил да бинднеш на shift + G Health Funnel. Тая магия ако я видя да се използва ще обявя в глобалния канал и ще си направя снимка, кръщавайки я "Паметник на епичния тъпанар". И в този дух за абсолютно всеки бинд - от наличието на Eye of Kilorgg на екрана ти, през липсата на макро за употреба на тринкета ти и челната позиция на Drain Soul, до пускането на Corruption с Tab, което прецаква половината от Targeting-системата на базовия интерфейс, който използваш. Та ето какво "имам против" твоите биндове.

2. Екипировката ти е лом, защото е очевидно, че в живота си не си играл Demonology, нито пък си си направил труда да прочетеш талантите си. Та, айде сега, като малките деца, да прочетем заедно: Demonic pact: ...and your pet's criticals apply the Demonic Pact effect to your party or raid members. Demonic Pact increases their spell power by 10% of your spell power for... С други думи, основната ти задача е да поддържаш гореупоменатия бъф, който дава на всеки в рейда 10% от твоя Spell Power. Да виждаш да пише някъде нещо за crit или haste ? За да те светна - благодарение на Fel Armor локът увеличава SP-то си и със Spirit. Аз на 6к GS имах 5к Spell Power, ти имаш 3.5к. Следователно на всеки в рейда аз давах 500 SP, а ти им даваш само по 350. Да не говорим, че освен SP-то, crit-a и haste-a, и hit ratinga ти е неправилен. Та кой точно показател мислиш, че не е комичен? А върха на сладоледа е, че тая екипировка даже за Destro не става, макар да е доста по-близо отколкото до Demonology. Освен това като сложиш EBB на Crushing Coldraith Belt-а в DF се бъгва и не ти дава бонусите от добавената дупка, което всеки държащ на себе си лок знае. Но тоя колан бездруго няма и място сред предметите на всеки държащ на себе си лок.

3. Не казах да не кандидатстваш с Demonology, казах, че човек трябва да има желязно чувство за хумор, за да кандидатства със специалност, която го прави по-силен с присъствието на демона му и накрая да не призове въпросния демон. Както личи от написаното досега обаче истината е, че си се ориентирал правилно - според мен трябва да играеш и четеш още поне годинка, за да е адекватно да кандидатстваш с каквото и да е.

Едва ли съм ти бил полезен, Наско - макар да се опитвах да обясня нещата възможно най-простичко вероятно си изтървал поне половината. Както казах обаче, все на някой бъдещ кандидат ще е полезно. Същевременно моят глас е все така кънтящо на Не.
Beattriss
Behemoth
Beattriss

Брой мнения : 50
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Hardplay,Demonology Warlock.   Hardplay,Demonology Warlock. Empty26th Август 2012, 06:17

Очевидно не приемаш критики, което автоматично промени благосклонното ми решение да ти дам ПАС.
НЕЕЕЕ Exclamation
Zuma
Archangel

Брой мнения : 194

ПисанеЗаглавие: Re: Hardplay,Demonology Warlock.   Hardplay,Demonology Warlock. Empty26th Август 2012, 06:24

И така освен това, което каза Радо, аз мисля че нямаме нужда от втори демо лок за момента, не и от мен.
https://malediction.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Hardplay,Demonology Warlock.   Hardplay,Demonology Warlock. Empty

Hardplay,Demonology Warlock.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Demonology Warlock
» Gadnika-warlock
» Nephthys - Demonology Warlock
» Angelsoul , Demonology/Hibrid Warlock

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Malediction :: Кандидатури :: Отхвърлени кандидатури-